انواع تيپهاي شخصيتي
درباره وبلاگ

پاسخ به سوالات و مشكلات روانشناسي.مشاوره خانواده .كودك.تحصيلي.ازدواج وطلاق .......
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان فاطمه علیدادی و آدرس f.alidadi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 16
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 17
بازدید ماه : 58
بازدید کل : 71936
تعداد مطالب : 46
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1



href="http://www.qalebfa.com/" target="_blank">

در كل اينترنت

(دريافت کد ساعت)
تماس با ما
فاطمه علیدادی
روانشناس- استاد دانشگاه - مشاور خانواده.كودك.تحصيلي-عضو انجمن روانشناسان ايران
یک شنبه 14 تير 1392برچسب:تيپهاي,شخصيتي,انواع, :: 20:11 ::  نويسنده : فاطمه علیدادی       

ویژگی های تیپ شخصیتی B

افراد این گروه درست برعكس گروه قبل، بسیار آرام و خونسرد هستند. به ندرت می توان افراد این گروه را دچار استرس و نگرانی كرد.گذر زمان برای آنها اهمیت چندانی ندارد. بیكار بودن و استراحت كردن برای آنها خوشایند است. افراد گروه B نیز كمال گرا و به دنبال پیشرفت هستند، اما به اندازه گروه A رقابت جو نیستند.

اغلب افراد این گروه كارهای خود را در آخرین لحظات انجام می دهند. اما بالاخره آن كار را انجام می دهند.این همان كاریست كه افراد گروه A از آن بیزارند و آن را به ندرت انجام می دهند. از آنجا كه افراد این گروه خیلی در قید و بند زمان نیستند، معمولاً كارهای خود را بدون استرس انجام می دهند.

ویژگی های تیپ شخصیتی C

افراد تیپ شخصیتی C عاشق جزئیات هستند و همیشه دوست دارند نحوه كاركرد اشیا مختلف را كشف كنند. به همین دلیل افراد این گروه برای كارهای فنی بسیار مناسب هستند.افراد گروه C هیچ گاه به دنبال تحمیل عقاید شخصی خود به دیگران نیستند و حتی اگر از امری خوششان نیاید سعی می كنند آن را تحمل كنند.

به همین دلیل هم هست كه گاه دچار استرس و در مواقعی هم دچار افسردگی می شوند. افراد دارای تیپ شخصیتی C در مقایسه با افراد گروه A و B بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی هستند. این افراد دوست دارند كارهای خود را به خوبی انجام دهند. به همین دلیل هم معمولاً كار كردن با دیگران برایشان سخت است و دوست دارند خودشان به تنهایی كارهایشان را انجام دهند. افراد این گروه معمولاً درون گرا، مستقل و باهوش هستند.

ویژگی های تیپ شخصیتی D

افرادی كه دارای تیپ شخصیتی D هستند از عزت نفس كمی برخوردارند و معمولاً از تایید نشدن توسط دیگران می ترسند. همین امر باعث می شود خیلی نتوانند با دیگران راحت باشند. نمی توان گفت این گونه افراد اجتماعی نیستند.

اتفاقاً افراد این گروه اجتماعی هستند و دوست دارند با دیگران رابطه برقرار كنند اما همیشه از اینكه رفتارهایشان مورد قبول واقع نشود می ترسند. احساسات منفی همچون نگرانی، استرس، افسردگی و عصبانیت بیشتر به سراغ این دسته از افراد می آید. اتفاقات بسیار كوچك كه ممكن است اصلاً برای افراد دیگر مهم نباشد، می تواند فردی با این تیپ شخصیتی را آزار دهد.

آیا افراد می توانند تیپ شخصیتی خود را تغییر دهند؟

خوشبختانه پاسخ به این سوال مثبت است. فرقی نمی كند تیپ شخصیتی شما كدام نوع باشد. شما می توانید تیپ شخصیتی خود را تغییر دهید یا حداقل یك ویژگی از شخصیت خود را تغییر دهید، اما قبل از هر چیز به نكات زیر توجه داشته باشید.

ـ اجازه ندهید آزمون های شخصیتی شما را فریب دهند.

بسیاری از افراد برخی آزمون های شخصیتی را از خود می گیرند و نتیجه آن را قطعی و صددرصد درست می دانند.

اغلب پیش می آید كه نتیجه آزمونی كه افراد از خود می گیرند، بر زندگی آنان تاثیر می گذارد. زیرا فرد فكر می كند نتیجه به دست آمده از آزمون كاملاً درست است.

همین امر در ضمير ناخودآگاه فرد تاثیر می گذارد. به همین دلیل اعمال فرد تحت تاثیر افكارش قرار می گیرد. شخصیت انسان ها پیچیده تر از آن است كه بتوان با یك آزمون كوتاه همه ابعاد آن را شناخت.

ـ ما ویژگی های شخصیتی را به ارث نمی بریم.

ما ویژگی های شخصیتی را از والدینمان به ارث نمی بریم و در عین حال ویژگی های شخصیتی ما به دلیل ژن هایمان تغییر ناپذیر نیستند. ممكن است فردی دارای تیپ شخصیتی A باشد، اما فرزندانش به ترتیب دارای تیپ شخصیتی B,C,D باشد.

پس خودتان را با این حرف كه ویژگی های شخصیتی ارثی هستند و نمی توان آنها را تغییر داد گول نزنید. شما هرگاه كه اراده كنید می توانید خودتان را در جهت مثبت تغییر دهید.

ـ سعی كنید علل اصلی ضعف هایتان را بشناسید.

مثلاً فردی با تیپ شخصیتی D از تایید نشدن توسط دیگران می ترسد. پس چنین فردی باید ابتدا سعی كند عزت نفسش را افزایش دهد. با این كار سایر نقاط ضعفش نیز اصلاح می شود. معمولاً ویژگی های منفی ما یك منشا اصلی دارد. با تغییر آن منشا می توان بسیاری از مشكلاتی كه در پی آن به وجود می آید را از بین برده و اصلاح كرد.

http://stu.sharif.edu/index.php?option=com_content&view=article&id=2604:1391-11-02-14-20-17&catid=170:1389-08-18-04-22-56&Itemid=50منبع :

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: